Career Day at BHS – 12/12/16

Reminder to Students:

HERE is a link to a list of all of the students registered to participate in Career Day on Monday, including their selected professions.

Also, attached below is the modified schedule for the day.

Period 1 7:38 – 8:16 38 minutes
Period 2 8:19 – 8: 57 38 minutes
Period 8 SESSION 1 9:00 – 9: 35 35 minutes
Period 8 SESSION 2 9:40 – 10: 15 35 minutes
Period 3 10:18 – 10: 56 38 minutes
Period 4 10: 59 – 11:37 38 minutes
                   Lunch 1

Period 5

               11:40 – 12:02

12:05 – 12: 43

22 minutes

38 minutes

Period 5

                   Lunch 2

11: 40 – 12:18

              12:21 – 12:43

38 minutes

22 minutes

Period 6 12:46 -1:20 36 minutes
Period 7 1:23 – 2:00 37 minutes

During Block 8, FRESHMEN will report to the auditorium for Naviance training and time to complete a self assessment survey. They will stay there for approximately 35 minutes and then return to their homerooms.

SOPHOMORES will meet with their guidance counselors in various locations throughout the building. These sessions will not last for the duration of the long block 8; they will return to homerooms once the sessions have concluded.

All  JUNIORS, and SENIORS who have signed up to attend the career speaker sessions will report to the assigned locations. Those who are not participating in the career sessions will use the period as an extended study (1 hour and 15 minutes). Seniors who did not register will report to Cafeteria A for study. Juniors who did not register will report to Cafeteria B for study.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s